Calendar
Cautare

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader Download Flash Player

 

 Mesajul Preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu

Permiteţi-mi vă rog, ca primul mesaj pe care îl transmit, din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, să fie un mesaj de mulţumire adresat tuturor giurgiuvenilor care au fost la vot, au înţeles importanţa votului, şi ne-au investit cu încrederea lor, pentru a-i reprezenta în acest for de conducere al judeţului.
Votul pe care mi l-aţi acordat dumneavoastră, doamnelor şi domnilor consilieri judeţeni, mă onorează si totodată mă responsabilizează şi vă mărturisesc că pornesc pe drumul pe care îl avem de parcurs împreună în următorii 4 ani cu inima deschisă şi având convingerea că vom colabora foarte bine împreună, că vom forma o echipă care va lua cele mai bune decizii pentru judeţul Giurgiu, pentru giurgiuveni.
Îmi doresc, şi voi face tot ce depinde de mine, ca în următorii patru ani să reuşim să fim în dialog politic constructiv, şi nu în dezacord, să continuăm proiectele care au fost începute şi să susţinem proiecte noi, de interes pentru giurgiuveni şi pentru dezvoltarea judeţului Giurgiu. Aceasta cred că este menirea noastră aici. Ca Preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu îmi voi întemeia întreaga activitate pe principiile legalităţii, imparţialităţii, obiectivităţii, transparenţei, liberului acces la informaţiile de interes public, eficienţei, responsabilităţii, profesionalizării, imbunatatirii sistemului de management al calitatii, orientării către cetăţean,garantând astfel respectarea legii şi o colaborare bazată pe profesionalism. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să se preocupe să facă tot ceea ce poate mai bine, după competenţele şi puterea pe care le avem, pentru a aduce plus valoare giurgiuvenilor şi judeţului. Ma voi implica permanent in aplicarea acestei politici si pentru indeplinirea obiectivelor stabilite anual, in mod obiectiv si fundamentat, avand la baza misiunea institutiei. Acest document se va difuza la toate nivelurile institutiei si se va comunica fiecarui angajat, pentru a se asigura cunoasterea si intelegerea angajamentului nostru pentru imbunatatirea sistemului de management al calitatii in activitatea desfasurata.

27.06.2016
 

Preşedinte,

Marian Mina

Declaratie privind  aderarea la valorile fundamentale, principiile, obiectivele si mecanismul de monitorizare a Strategiei Nationale Anticoruptie 2016 - 2020

Declaratie anti-mita

» Din actualitate
Autentificare
Curent: Neautentificat !

Vremea
Trafic
Vizitatori: 874742, online: 10Copyright © 2009 Consiliul Judetean Giurgiu. Design realizat de SOBIS Solutions.

Copyright © 2009 Consiliul Judetean Giurgiu. Design realizat de SOBIS Solutions.