Astazi este: Luni, 12 aprilie 2021

 

       

Investim în viitorul tãu ! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeanã prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionalã.
 www.inforegio.ro

 
Modernizare a  Ambulatoriului Spitalului Vadu Lat
 

 


 

 

         Proiectul de faţă este un proiect de îmbunătăţire a calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală psihiatrică din judeţul Giurgiu. Proiectul constă în amenajarea şi dotarea spaţiului necesar funcţionării în condiţii optime a ambulatoriului integrat al Spitalului de Psihiatrie Vadu Lat, comuna Bucşani. Spitalul de Psihiatrie din Vadu Lat este singurul spital de specialitate din judeţul Giurgiu. Concret, este vorba despre modernizarea şi echiparea unor încăperi aflate într-un corp de clădire al spitalului din Vadu Lat (clădirea are doar parter), spaţii în prezent improprii desfăşurării unui act medical de calitate.

          În urma amenajării va rezulta un ambulatoriu modern integrat spitalului, dotat corespunzător, care respectă prevederile Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice nr. 914/2006 pentru aprobarea normelor privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un spital în vederea obţinerii autorizaţiei sanitare de funcţionare.

          Astfel, proiectul de faţă este un proiect de modernizare, dezvoltare şi echipare a ambulatoriului din spital. Acesta include atât execuţia de lucrări, cât şi dotarea cu mobilier, echipamente medicale precum şi alte tipuri de echipamente.

          Ambulatoriul integrat va avea o suprafaţă construită de 132 mp şi va cuprinde 2 cabinete de consultaţie şi un cabinet pentru psihoterapie.


          Obiectivul general al proiectului
constă în creşterea/diversificarea ofertei de servicii medicale psihiatrice destinate locuitorilor judeţului Giurgiu, printr-o valorificare superioară a asistenţei psihiatrice ambulatorii, cu scopul creşterii calităţii vieţii celor care se confruntă cu tulburări psihice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeanã, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Actualizat in - 08/22/2014, la ora 01:50.
Copyright © 2009 Consiliul Judetean Giurgiu. Design realizat de SOBIS Solutions.